Adgangsforhold

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium bestræber sig på at tilbyde gode adgangsforhold, men på grund af særlige frednings- og bygningsmæssige forhold, er der visse begrænsninger

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ligger på hjørnet af Rosenørns Allé og Julius Thomsens Gade på Frederiksberg. Se DKDM's placering på Krak.

Konservatoriets Koncertsal
Koncertsalen har indgang fra Julius Thomsens Gade 1. Ved koncerter og arrangementer kan vi tilbyde adgang for handicappede med ledsager til publikumsrækkerne (dvs. nederste niveau). Hvis man ønsker at benytte Balkon og 1. etage, skal man selv have ledsager med til at hjælpe én op ad trapperne. Handicaptoilet forefindes i forhuset (i stueetagen).

Koncertsalen er fredet og en del af den danske kulturhistorie. Dette betyder, at vi alle skal passe på den. Når du afleverer dit overtøj og taske i garderoben, bidrager du til at bevare den smukke sal. Samtidig er du med til at værne om din egen og dine med-koncertgængeres sikkerhed. Garderobeafgift: 10 kr.

Sæderne i salen er meget sårbare overfor især væske. Derfor er det ikke muligt at medbringe mad- og drikkevarer i salen.

DKDM's øvrige koncertsale
Studiescenen, Ny Sal, Havesalen, Orgelsalen og Studiefoyeren har indgang fra Rosenørns Allé 22. 
Der er kørestolelift til Ny Sal, men da det er en fredet bygning, er der desværre ikke lift til de øvrige sale (Studiescenen, Havesalen, Orgelsalen, Slagtøjssalen m.v.). Der er trapper og mindre trin, der skal forceres, hvorfor vi anbefaler at have en ledsager/hjælper med, hvis man ønsker at overvære disse koncerter og arrangementer.

Transport- og parkeringsmuligheder
Konservatoriet ligger lige over for Forum Metrostation.
Buslinjerne 2A, 68 og 250S holder på Rosenørns Allé, linje 3A på H.C. Ørstedsvej.

Der er flere muligheder for parkering i området, som både indgår i Frederiksbergs og Københavns Kommunes parkeringszoner. Parkeringsregler og kort over zonerne findes på www.frederiksberg.dk og www.parkering.dk.

Der er handicapparkeringsplads til højre for indgangen til Konservatoriets Koncertsal i Julius Thomsens Gade samt den plads, der er tættest på Rosenørns Allé.

Der er desværre ikke mulighed for at låne kørestole.

Kontakt venligst DKDM for yderligere oplysninger:
Telefon 7226 7226 eller dkdm@dkdm.dk.