DKDM sanger

Mestre på Mandage I

Golden Days Festival: Outsideren Langgaard

  • Dato: Mandag den 17. september 2018
  • Tidspunkt: kl. 19:30 - 21:30
  • Sted: Studiescenen, Rosenørns Allé 22
  • Entré: Gratis adgang, men vi anbefaler at komme i god tid pga. begrænset antal pladser

Komponisten Rued Langgaard (1893-1952) var en ægte outsider. Hans musik peger i alle retninger, også mod det absurde og avantgarden, men grundlæggende var han en romantiker, der kæmpede for åndeligheden i musikken i en tid, der hyldede det rationelle og anti-romantiske. Langgaard er én af dansk musikhistories mest afviste og misforståede skikkelser, og alligevel efterlod han sig en enorm produktion. I år ville han være fyldt 125 år.

Koncerten introduceres af Langgaard-ekspert og P2-redaktør Esben Tange. Ved selve koncerten opføres udvalgte værker for sang og klaver og violin og klaver.

Medvirkende: Pianisten Berit Johansen Tange, violinisten Gunvor Sihm og sopranen Signe Asmussen, som alle har beskæftiget sig indgående med Langgaards musik igennem flere år. Derudover medvirker sangstuderende fra DKDM, som forinden har deltaget i en workshop med Berit Johansen Tange og Signe Asmussen.

Arrangeret i samarbejde med Golden Days Festival

-----
Mestre på Mandage er konservatoriets højtprofilerede kammermusikkoncerter med 15-20 koncerter årligt. Både studerende, lærere og internationale gæstekunstnere medvirker.