Karen Marie Bille

Karen Marie Bille

Sange og lege for børn 0-4 år

Jeg hedder Karen Marie Bille og er daglig leder og stifter af Musikskolen Spillebillen, der tilbyder musik- og motorikhold for børn 0-4 år sammen med deres forældre. Rammen om undervisningen i Spillebillen er mine fem musikalske udgivelser med sange og lege for de små. Spillebillen åbnede i 2004 og ligger bag ved det Kongelige Teater i København.

På workshoppen deler jeg ud af 20 års erfaring med at undervise helt små børn og deres forældre i musik og motorik. Med konkrete eksempler på sange og lege, viser jeg, hvordan man skaber en rød tråd i rytmikundervisningen. Jeg inddrager redskaber og små instrumenter, som alle er med til at stimulere børnenes sanser og musikalitet.

Jeg giver dig den inspiration, du måske mangler og præsenterer dig for nyt materiale og forskellige måder at bruge det på! Jeg svarer gerne på spørgsmål og giver mit bud på, hvordan man formidler musik til børn på en varm, levende og uhøjtidelig måde.

Jeg tager udgangspunkt i min bog/cd (el. download): "Tumlebiller og dansemus", hvor der er legebeskrivelser og noder. Bogen kan købes til spotpris på dagen.

Underviser: Karen Marie Bille
Sted: Lokale 174