Clara Vuust

Clara Vuust, Andreas Ugorskij og Hans Laurens - aflyst

Gakkede sange i børnehuse – om kreativ musikskabelse med børn

Workshoppen er desværre aflyst.
...

På denne workshop deler kunstnerkollektivet Tikke Takke deres erfaringer, metoder og materiale til, hvordan man fra et børneperspektiv i et kreativt rum kan skabe sange med børn i dagtilbud.

Fra proces til koncert

Workshoppen bliver både et praktisk værksted med fokus på, hvordan vi via et fælles narrativ, historier og eventyr leger sangene frem sammen med børnene helt til de står på scenen med deres egne sange og fortællinger, og vi vil også undervejs følge et didaktisk spor om, hvordan metoden overordnet understøtter den styrkede pædagogiske læreplan i dagtilbud med fokus på leg, kreativitet og dannelse.

Kunstnerkollektivet Tikke Takke aka Andreas Ugorskij og Hans Laurens har lavet gakkede sange med børn i kommuner landet over og har blandt andet udgivet ”Gakkede sange fra verdenshavet” på forlaget Dansk Sang.

Clara Vuust er uddannet sanger og musiklærer fra RMC. Som underviser og souschef i Roskilde Kulturskole har hun fokus på udvikling af musik- og kunstpædagogiske formater til børnehuse i Roskilde kommune.

Kategori: bevægelse og pædagogik

Andreas Ugorskij

Hans Laurens