Lydstudier

DKDM har gode faciliteter til lydoptagelse og redigering
DKDM råder over en række optagelses- og redigeringsfaciliteter, der hører under Tonemesteruddannelsen. Faciliteterne kan benyttes af alle konservatoriets studerende og lærere i samarbejde med de tonemesterstuderende. Det er muligt at få optaget demo-CD’er, CD’er til brug ved deltagelse i konkurrencer eller simpelthen at få dokumenteret repertoire, som man har indstuderet i forbindelse med undervisning eller lignende. 

For at få foretaget en optagelse – eller hvis du har spørgsmål - kan du enten kontakte uddannelsesleder ved Tonemesteruddannelsen Jesper Andersen (jesper.andersen@dkdm.dk) eller en af de tonemesterstuderende. 

I forbindelse med undervisningen har Tonemesteruddannelsen ofte behov for hjælp fra ensembler. De musikere, der deltager ved sådanne undervisningssessions, vil have første prioritet til at få foretaget egne optagelser. Det er værd at vide, da der i perioder kan være kø for at komme til.

FACILITETER

Redigering 1

Digitalt mixestudie centreret omkring en Sony DMX-100 mixer og et 32 spors ProTools HD3system. I Redigering 1 er det også muligt at mixe i 5.1 surround.

Studiescenen og Redigering 2

Fra Redigering 2 kan der foretages optagelser fra Studiescenen. Faciliteterne er særligt velegnet til liveoptagelser eller studieproduktion af klassiske ensembler, kor m.v. Studiet er udstyret med en 32 kanalers SSL4000 mixer og et ProTools HD2 anlæg til 32 spors optagelse.

Studiet

Optagestudie til brug for mindre klassiske ensembler, kor, rytmiske ensembler m.v. Indspilningsrummet er særligt egnet til jazz/rock-produktioner og det husede i en lang årrække Danmarks Radios Bigband. Studiet har en af landets største digitale mixerpulte (Lawo mc2 med 96 kanaler) og der optages på op til 48 spor på ProTools HD2. Studiet har variabel akustik, div. isoleringsbokse og råder over to flygler.

Mobilt udstyr

Tonemesteruddannelsen råder over en betragtelig mængde mobilt udstyr, der muliggør optagelser i koncertsalene og på spillestederne rundt om i byen. Systemerne er yderst fleksible og kan klare alt fra små 2 spors produktioner til større 16 eller 32 spors optagelser. Udstyret indbefatter et stort antal højkvalitets mikrofoner, klangenheder og effektudstyr.