Tirsdag den 23. oktober 2012

Klaverdebut i Konservatoriets Koncertsal

På programmet er bl.a. Mozarts klaverkoncert nr. 13 c-dur i en kammermusikalsk udgave.
Pianisten Daniel Beskow debuterer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse onsdag d. 24. oktober 2012 i Konservatoriets Koncertsal.

Daniels Beskow er født og opvokset i Sverige og startede med at spille klaver som 9-årig på den kommunale musikskole i Visby, Gotland, hos Britt Sandborg. Som 18 årig blev han optaget på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt på Edsberg Akademiet, hvor han tog sin kandidat. Han fortsatte sine studier i udlandet med bl.a. Professor Jiri Hlinka, Norge og Professor Peter Feuchtwanger, London.
Daniel Beskow blev i 2009 optaget i solistklassen på DKDM, hvor han har studeret hos professor Niklas Sivelöv. Prisvinder ved flere konkurrencer i både ind- og udland.

Daniel Beskow er en aktiv solist og har spillet klaverkoncerter af Mozart og Grieg med flere orkestre. Som passioneret kammermusiker spiller han i forskellige duo-konstellationer, med violinisterne Gregory Maytan og Loussine Azizian samt med cellisten Jun Sasaki. Desuden har han specialiseret sig i Wilhelm Stenhammars musik og nordiske lieder med mezzosopranen Caroline Amneus.

Der er gratis entré til koncerten. Se de hele program i vores koncertkalender.