Mandag den 10. september 2012

Sensommer Solo

Oplev studerende fra DKDM på sensommer solo festivalen 15.-16. september på Møstings Hus.
Året rundt lægger de smukke stuer på Møstings Hus’ første sal rum til vidt forskellige arrangementer; fra klassiske koncerter og foredrag til singer/songwriters og digtoplæsning. Festivalen Sensommer Solo blander hele gryden til en weekend med musik, kunst og ord, hvor husets brugere og venner inviterer til fejring af et levende kulturhus med unikke rammer for intime og eksperimenterende optrædener. Flere af weekendens optrædende er studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Lyt til romancer og sange fra dengang Møstings Hus var en ung, nybygget sommerresidens, og bliv forført af Lydmors emotionelle elektropop. Gå en tur i Frederiksberg Udstillingsforum store fællesudstilling ”Omkring”, og vær med, når de selv fortæller. Hør lyrik og oplæsning fra husets residerende forfatter, Majse Aymo, og Mr. Hvedekorn, Flemming Lund. M.C. Hansen fra Sangskrivercirkus er konferencier for festivalen, hvor man også kan opleve Birgitte Alsteds elektroakustiske kompositioner, Alexander Vaulins kyndige fortolkning af Wilhelm Stenhammer og meget, meget mere.

Sensommer Solo er arrangeret af Visionsverket på initiativ af Musikudvalget og i samarbejde med bl.a. Dansk Selskab for Russisk Musik, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Kvinder i Musik, Sangskrivercirkus og Musikhøjskolen.

Sensommer Solo 2012 - Musik- og kulturfestival
15.-16 september 2012
Adresse: Møstings Hus, Andebakkesti 5, Frederiksberg

Fri entré.

Læs mere og se programmet på Møstings Hus' hjemmeside her.