DKDM studerende

Tirsdag den 5. november 2013

Ungt blod

Concerto Copenhagen spiller sammen med næste generations barokspecialister i spændende workshop-projekt på DKDM

Den 15. -17. november er der tidlig musik på programmet i et tredages workshop-projekt, som er et samarbejde mellem Concerto Copenhagen og Det Danske Musikkonservatorium. Ved workshoppen får de unge studerende muligheden for at arbejde professionelt med musikere fra Skandinaviens førende barokensemble under Lars Ulrik Mortensens ledelse. 

På programmet er der highlights fra G.F. Händels operaer blandet med et festfyrværkeri af italiensk instrumentalmusik og franske danse. Solisterne er studerende fra DKDM: Eline Soelmark, sopran, Morten Grove Frandsen, kontratenor, og Mark Zeidler, traversfløjte.

Musikken kan høres ved en festlig afslutningskoncert på workshoppens sidste dag, søndag 17. november kl. 15 i Konservatoriets Koncertsal. Der er gratis adgang.

”Projektet er et led i Concerto Copenhagens langsigtede strategi om at påtage sig sin del af ansvaret for musikerfødekæden i Danmark”, fortæller Nikolaj de Fine Licht, orkesterchef i Concerto Copenhagen. ”Concerto Copenhagen er glade og stolte af samarbejdet hvor ensemblets musikere og dirigent stilles til rådighed for de studerende.”

Også på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium er man glad for workshop-projektet. "Det er særdeles givende for vores studerende at få denne mulighed for at mærke suset i så anerkendt og professionelt barokorkester som Concerto Copenhagen", udtaler rektor Bertel Krarup.

Projektet støttes af Hempel Fonden og Det Obelske Familiefond.


Læs mere om koncerten i DKDM's kalender.