Metrokoncert på Flintholm

Onsdag den 18. september 2013

Metrokoncerter

DKDM-studerende spiller koncerter på udvalgte metrostationer i efteråret

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium har indgået samarbejde med Metro Service om at lave koncerter på udvalgte metrostationer i efteråret 2013. De studerende får mulighed for at spille for et bredere publikum på utraditionelle steder i København, og samtidig får metroens passagerer smagsprøver på det klassiske repertoire fremført på højeste niveau. DKDM's koncertbrochure ligger desuden i metrotogene som et tilbud til passagererne om at benytte sig af de mange gratis koncerter med konservatoriestuderende i løbet af efteråret.

Kommende metrokoncerter i efteråret:
Tirsdag 19. november kl. 16 på Kongens Nytorv

Trio Amerise spiller blæsertrioer af Devienne, Gebauer, Sjostakovitj og Muczynski. Trio Amerise går i solistklassen på DKDM og består af Ragnhildur Jósefsdóttir, fløjte, Morten Sønderskov Jensen, klarinet, og Lucia Amerise, fagot. Læs mere om Trio Amerise.

Afholdt:
Mandag 23. september kl. 15 på Flintholm Station
DKDM-Brass dirigeret af Per Otto Johansson spillede amerikansk musik for blæsere, bl.a. Bernsteins suite fra West Side Story. DKDM-Brass er Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums messingorkester med trompeter, horn, basuner, euphonium, tuba og slagtøj.
Se TV Lorrys indslag fra koncerten 23. september.

Tirsdag 15. oktober kl. 15 på Frederiksberg Station
Mozarts Klarinetkvintet med Frederik von Würden, klarinet, Amalie Kjældgaard og Cecilie Emtoft, violiner, Josefine Weber Hansen, bratsch, og Theodor Lyngstad, cello.