Debut Erik Kolind

Organisten Erik Kolind debuterer 20. januar 2016 kl. 19.30 i Konservatoriets Koncertsal

Skyggerne er det der må falde. I dette spændingsfelt mellem lys og mørke debuterer organist Erik Kolind med en koncert, der inddrager sang, dans og dramaturgi i en sammenhængende fortælling om kontrasten mellem kærlighed og ensomhed, glæde og sorg, tro og gudløshed. Med et til lejligheden nyskrevet værk til tekster af Ursula Andkjær Olsen vil skyggerne som begreb være et element, der lægger sig tematisk over hele koncertens repertoire og udtryk.

Erik Kolind begyndte sin musikalske løbebane i Københavns Drengekor. Han er uddannet kirkemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2009 hos professorerne Hans Fagius og Bine Bryndorf og har endvidere studeret orgel, improvisation og musikteori ved musikkonservatorierne i Lübeck og Paris.

Udover at have deltaget i en række masterclasses i ind- og udland har Erik Kolind modtaget flere udmærkelser for sit virke som organist, bl.a. Amager Musikfestivals Talentpris i 2009, Kongehusets Caïx-Legat i 2009 og Léonie Sonnings Musikstipendiat i 2014.

Erik Kolind er til dagligt ansat som organistassistent og producent i Holmens Kirke og har sideløbende studeret hos professor Hans Davidsson i DKDM's solistklasse.
www.erikkolind.dk

Læs mere om Erik Kolinds debutkoncert

Art works: Tom Mckenzie