Trompet

Privatlivspolitik

Læs DKDM's privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) indsamler og bruger de personoplysninger, som du afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.

1. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger dine kontaktlysninger (som fx navn og e-mailadresse) i forbindelse med følgende formål:

• Ved tilmelding til nyhedsbrev
• Ved tilmelding til undervisning/ arrangementer 

Formålet med indsamlingen er at levere de ydelser, som du har tilmeldt dig.

Grundlaget for vores behandling er din anmodning om tilmelding. Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

2. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Du kan desuden gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt anmode os om at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

3. Opbevaring af dine data

Vi opbevarer dine data så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller så længe det er nødvendigt for at administrere din tilmelding til undervisning/ arrangementer.

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for opbevaring af dine data.

4. Links til andre hjemmesider 

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

5. Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

6. Kontakt og klageadgang

Hvis du bl.a. ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på dpo@dkdm.dk eller på:

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Rosenørns Allé 22
1970 Frederiksberg C
+45 72 26 72 26

Du har også mulighed for at indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K