Børnekoncert

Musikformidling for børn og unge

Tilmeldingsfrist 2. januar 2018 (undervisningsstart februar 2018)

Indhold

Dette kursus henvender sig til dig, der arbejder professionelt med musik og ønsker viden om, hvordan du laver koncerter, foredrag, workshops m.m. til børn og unge på en meningsfuld og givende måde.

Vi skal arbejde med hvordan man laver en formidlingsform, der henvender sig til bestemte målgrupper inden for børn og unge, både som koncert, foredrag, workshops m.m.

For at få størst muligt udbytte ud af kurset, skal I prøve en musikformidlingssituation i praksis. Vi tilrettelægger i fællesskab et forløb og finder tilstillede børne/unge grupper til formålet. Den praktiske opgave ligger uden for kursusdage og aftales individuelt med underviser.

På kurset gennemgås forståelsen af, hvordan børn oplever, lærer, reagerer og indtager musik som en del i deres kulturelle opdragelse. Vi skal derfor snakke didaktik, om pædagogiske redskaber og de strukturelle rammer der gør, at fx en koncert for børn bliver god og givende for børnene.

Formål

At klæde musikere og andre musikformidlere på til at kunne tilrettelægge og gennemføre en musikformidlingssituation for børn og unge.

Målgruppe

Musikere og musikformidlere

Mødetider

Kl. 9-12

Sted

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Rosenørns Allé 22, Frederiksberg C

Underviser

Kirsten Juul Seidenfaden

Holdstørrelse

ca. 10

Tid

Fredage. Nærmere datoer følger.

Start

Februar 2018

Pris

4.000 kr.

Tilmeldingsfrist

2. januar 2018