Juniorstryger

Kaninordning

Tilbud om kvalificeret undervisning som et led i de studerendes pædagogiske uddannelse
Hvis du bliver antaget som undervisningskanin får du gratis undervisning i enten sang eller et instrument ca. én gang om ugen på konservatoriet af en af konservatoriets studerende. En af konservatoriets lærere vil overvære undervisningen for at vejlede den studerende. 

Du forpligter dig til at komme til undervisningen og til at deltage i den studerendes pædagogiske eksamen. Eksamenen vil foregå som en almindelig undervisningstime - det er den studerende, der skal vise sine undervisningsevner. Alle kan ansøge om at blive kanin, uanset alder.

Ansøgning

Ansøgninger sendes pr. e-mail: dkdm@dkdm.dk. Angiv kontaktoplysninger, hvilket instrument der er relevant og hvilket niveau, du befinder dig på.

Din ansøgning kommer til at ligge i konservatoriets ”kanin-bank”, og du vil blive kontaktet, hvis der bliver brug for en kanin med dine kvalifikationer. Vi kan desværre ikke sige noget om, hvor lang tid, der vil gå. Dette afhænger helt af de studerendes ønsker og behov. Efter et år slettes ansøgningen automatisk, og du skal selv søge igen, hvis du fortsat er interesseret.