Tidlig musik-studerende

Consort

Consort-uddannelsen samler nogle af de bedste undervisere og kunstnere inden for feltet
”Vores faggruppe får ofte besøg af gæstelærere fra udlandet. Det er meget inspirerende og gunstigt for spilleglæden. På den måde kan man også følge med i det udenlandske musikliv.”

Christina Lauridsen, blokfløjte

En kunstnerisk specialisering

Gennem 2 års studier i tidlig musik får du særlige kundskaber i at håndtere instrumenter fra barokken og klassikken. Vi lægger vægt på kunstnerisk og instrumental udvikling for de studerende, så du er klar til en professionel karriere som fortolker af tidlig musik. Du får undervisning i dit hovedfag, kammermusik og sammenspil i større ensembler.

Opførselspraksis er en central del af studiet

Opførelsespraksis for dit instrument og de forskellige stilarter er en vigtig del af kandidatuddannelsen tidlig musik. Du kommer til at arbejde opførelsespraktiske aspekter, og du lærer at søge information i relevante kilder og udtrykke dig skriftligt.

Generalbas for alle

Alle studerende på tidlig musik får grundlæggende kendskab til generalbas. Hvis du spiller cembalo indgår generalbas som en mere central del af studiet, både som akkompagnement og som kunstnerisk redskab.

Mange gæstelærere

Uddannelsen i tidlig musik samler nogle af de bedste undervisere og kunstnere inden for feltet. Derfor forgår en del af undervisningen som projektundervisning og master classes i et internationalt miljø.