Bachelor

Bacheloruddannelsen er grunduddannelsen i et konservatoriestudie

Uddannelsens længde

Bacheloruddannelsen er 3-årig og giver efterfølgende adgang til en 2-årig kandidatuddannelse. Konservatoriet udbyder undervisning i en lang række hovedfag. Du kan læse mere om studiemiljøerne.

Undervisning på bachelorniveau

Du modtager undervisning i dit hovedfag og en række supplerende fag. Alle studerende modtager undervisning i pædagogiske færdigheder, herunder timer i pædagogiske teorier, formidling og hovedfagsspecifik pædagogik. De fleste bachelorstuderende modtager undervisning i en række almene fag: teori, hørelære, musikhistorie og klaver. 

Erhvervsrettet undervisning

På alle tre studieår laver konservatoriet et særligt erhvervsforberedende undervisningsforløb. Her får du erhvervsvejledning og du kan vælge mellem en række kurser der giver dig basale erhvervskompetencer: IT, auditiontræning, basal ophavsret, markedsføring og pressehåndtering. 

Læs din kommende studieordning

Alle bacheloruddannelserne er defineret af en studieordning, som beskriver hvilken undervisning du modtager som studerende, og hvordan dine eksamensvilkår er. Det kan du læse mere om under studieordningerne.