Kandidat

På kandidatuddannelsen kan du fordybe dig i dit instrument og sikre en god overgang til arbejdsmarkedet.

Uddannelsens længde

Konservatoriets kandidatuddannelser er 2-årige, og vi udbyder undervisning i en lang række hovedfag. Du kan læse mere om de enkelte studiemiljøer. 

Du opnår vigtige kompetencer

Du bliver kvalificeret til at skabe, formidle, undervise og arbejde selvstændigt. Som studerende skaber du en personlig profil gennem valgfrihed i uddannelsen, og det afsluttende kandidatprojekt giver mulighed for at formidle dit eget projekt. 

Undervisning på kandidatniveau

Kandidatuddannelsen skal pleje dit særlige talent, og hovedfagsundervisningen er den centrale del af studiet, der giver dig kunstneriske og pædagogiske færdigheder på et højt niveau. Undervisningen er ofte en kombination af soloundervisning, holdundervisning og projektarbejde. Som deltager i master classes med internationale gæstelærere får du et vigtigt supplement til din normale undervisning. 

Aktivt samarbejde med erhvervslivet

Vi lægger stor vægt på et aktivt samspil med musiklivet. Derfor er en stor del af lærerstaben musikere med en aktiv karriere. Uanset om du ønsker at undervise eller spille, er praktikforløb en integreret del af studiet. Konservatoriet har indgået praktikaftaler med blandt andet regionale orkestre, lokale ensembler, DR, Det Kgl. Teater og musikskoler. Du får her mulighed for at bruge dine kunstneriske og pædagogiske færdigheder i en professionel sammenhæng. 

Læs din kommende studieordning

Alle kandidatuddannelserne er defineret af en studieordning, som beskriver hvilken undervisning du modtager som studerende, og hvordan dine eksamensvilkår er. Det kan du læse mere om under studieordninger.