Daniel Davidsen

Mandag den 2. november 2015

Tonemester Daniel Davidsen vinder guld i New York

Kandidatstuderende vinder førstepris ved Audio Engineering Society-konferencen
Tonemester Daniel Davidsen, som er kandidatstuderende ved DKDM, vandt førstepris for studenterproduktioner ved den store Audio Engineering Society-konference, som blev afholdt i New York den 29. oktober til 1. november. AES er verdens største konference for forskning, kunstnerisk arbejde og produktudvikling indenfor lyd med over 100.000 besøgende. Det er verdens mest prestigefyldte pris på området, og dommerne er alle i den internationale superliga (Frank Filipetti, Richard King, Sean McLauglin og Brandie Lane).

Daniel Davidsen deltog med en produktion af Steve Reichs "Music for 18 musicans" med Mathias Reumert og ensemblet Ekkozone, optaget i DKDM's tonemesterstudie i samarbejde med Andrej Kocan.

En af præmierne var en gratis cd-mastering i den argentinske producer og masteringspecialist Andrès A. Mayos studie i Argentina. Daniel Davidsen modtog prisen personligt, da han for tiden er i New York som en del af en studierejse til San Fransisco, New World Symphony og New York. Opholdet er kommet i stand ved hjælp af midler fra dr.med. Villiam R. Christiansens legat.

Læs mere om Audio Engineering Society

Foto: Prisoverrækkelse ved AES-præsident Andrès Mayo